Specifique på pallen!

Specifique på pallen!

Vi er jo ganske fornøyd med de fleste prosjektene vi leverer, og trenger ikke mer ros enn vi får fra kundene våre. Men noen ganger er det ekstra morsomt å få noen objektive vurderinger også! Av Vidar Hofmo Bjølgerud - Senior Grafisk Designer / Rådgiver

Specifique har deltatt i to internasjonale konkurranser innen læring- og utviklingsfeltet i år:
BEX Institute og Brandon Hall Group. Hos BEX institutes konkurranse International Business Learning Games Competition er vi kommet til finalen og drar til Lisboa i slutten av august for å prøve å hale seieren i land.

I den andre konkurransen falt nylig avgjørelsen. Det ble ikke gull, men vi vant en bronsemedalje i The 2018 Brandon Hall Group Excellence in Awards for Learning and Development, Talent Management, Leadership Development, Talent Acquisition, Workforce Management and HR and Sales Performance Awards.

Specifique vant i kategorien Best Use of Games and Simulations for Learning. Vi har utviklet et engasjerende simuleringsspill for Equinor (tidligere Statoil), der handlingen foregår i det fiktive landet Exlandia. Her blir deltakerne tatt med på en læringsreise der hensikten er å forstå verdikjeden innenfor energisektoren, og samtidig trene på strategiske ferdigheter i en svært omskiftelig og konkurranseutsatt bransje. Spillet brukes i dag på mange ulike områder i Equinor, inkludert som erstatning for selskapspresentasjoner på universitet og høyskoler i Norge og England.

Du kan lære mer om prosjektet her.