Specifique på pallen!

Vi har deltatt i to internasjonale konkurranser innen læring- og utviklingsfeltet.

Vi er jo ganske fornøyd med de fleste prosjektene vi leverer, og trenger ikke mer ros enn vi får fra kundene våre. Men noen ganger er det ekstra morsomt å få noen objektive vurderinger også!

Specifique har deltatt i to internasjonale konkurranser innen læring- og utviklingsfeltet i år:
BEX Institute og Brandon Hall Group. Hos BEX institutes konkurranse International Business Learning Games Competition er vi kommet til finalen og drar til Lisboa i slutten av august for å prøve å hale seieren i land.

I den andre konkurransen falt nylig avgjørelsen. Det ble ikke gull, men vi vant en bronsemedalje i The 2018 Brandon Hall Group Excellence in Awards for Learning and Development, Talent Management, Leadership Development, Talent Acquisition, Workforce Management and HR and Sales Performance Awards.

Specifique vant i kategorien Best Use of Games and Simulations for Learning. Vi har utviklet et engasjerende simuleringsspill for Equinor(tidligere Statoil), der handlingen foregår i det fiktive landet Exlandia. Her blir deltakerne tatt med på en læringsreise der hensikten er å forstå verdikjeden innenfor energisektoren, og samtidig trene på strategiske ferdigheter i en svært omskiftelig og konkurranseutsatt bransje. Spillet brukes i dag på mange ulike områder i Equinor, inkludert som erstatning for selskapspresentasjoner på universitet og høyskoler i Norge og England.

Du kan lære mer om prosjektet her

Vi melder mer etter Lisboa!

Tenk HMS - bruk solkrem!
3400 kloke hoder